Despre noi

Despre Green Heat

Căutaţi cumva să economisiţi energie şi o pompă de caldură eficientă?

O incălzire inteligentă cu energia înmagazinată în pămant de la soare face posibila o scădere considerabila a cheltuielilor cu încălzirea de-alungul unui an. Atât noii proprietari cât şi cei ce doresc să-şi reabiliteze casele pot să beneficieze de această imensă energie gratuita a pământului şi a apei din pământ. Această energie gratuita, iţi poate da o independenţă faţă de fluctuaţia evidentă a preţurilor la gaz metan, motorină, pelleti. Pompele de Căldură HELIOTHERM pot să-ţi facă reduceri de până la 70 % pe an prin comparaţie cu sistemele traditionale de încălzire. Pompele noastre de căldura au fost testate de o instituţie independentă (Arsenal Research – din Viena) şi comparate cu alte produse de pe piaţa şi s-a dovedit existentă unui COP de 6,3.

 

Pe lângă aceste validari, în România avem peste 100 de pompe ale căror proprietari, pot să vorbească ei înşişi despre aceste performanţe şi costuri reduse în exploatare.

Ai nevoie de ofertă? Nu ezita să ne contactezi!

Produse Green Heat

Pentru orice sistem termic cu pompe de căldură echipa noastră vă poate oferi și sistemul de redare al căldurii sau sistemul de condiționare a aerului. Pentru redarea căldurii, cel mai frecvent, montăm încălzire în pardoseală. Acest sistem este și cel mai eficient, pentru că funcționează cu temperaturi scăzute ale agentului termic 35-37°C.

Pentru sistemele termice unde se dorește căldură sau frig în timpi mai scurți (aici includem și casele de vacanța), sistemul de redare se bazează pe ventiloconvectori.

Pentru încălzirea piscinelor putem furniza și instala, atât sistemul de încalzire cât și cel de ventilație. Dacă piscina este acoperită, sistemul de ventilație include recuperarea de căldură și dezumidificarea, absolut indispensabile.